Golfrejser til det autentiske Spanien

|

Costa de la Luz, Andalusien Spain

Check out this cool parallax scrolling effect. Plus, you can change the background image.

Om golf4life

Dansk ejet virksomhed der skræddersyer golfrejser til det sydlige Spanien. Vi koncentrerer os om Costa de la Luz, fordi vi elsker det autentiske Spanien.

Lækre golfbaner med mange udfordringer
Golf4life er startet som en passion for golfen. At forlænge den danske golfsæson med et ophold i det spanske er noget vi har gjort igennem en årrække. Nu ønsker vi at dele vores glæde over området nær en af Europas ældste byer, Cadiz, med dig. La Barrosa er en lille lækker lokal kystby, som summer af lokalt liv. Her nyder vi at kombinere sol, strand, vand og ikke mindst kulturen med golfen. Vi er en lille dansk virksomhed, der formidler det, vi selv kan lide. Vi tror på ærlighed, kærlighed og golf!

YOUR SKILL #1

Betalingsbetingelser.

Person data

Betingelser

Os & vores team

Vi samarbejder med mange dejlige og dygtige mennesker, der alle har det til fælles at de brænder for at levere 100%. Mød nogle af dem her.

Carlos/ Fernando Roca

PGA Pro og personlige træner under opholdet. Tryk på bolden for at blive linket videre til deres hjemmeside.

VILLANUEVA GOLF

Vores nyeste partner er en smuk og meget velholdt 18 huls bane. Banen er gå venlig, hvor man fra flere af hullerne kan se ind over Cadiz.

La Estancia Golf

18 Huls bane – lang og udfordrende! Tryk på bolden for at blive linket videre til deres hjemmeside.

Hotel Barrosa Park

Lækkert 4*Hotel med mange faciliteter og mulighed for forkælelse / wellness. Ligger tæt på træningsanlæg og de mange skønne golfbaner.

Sancti Petri Hills

18 Huls bane – smuk, udfordrende og rigtig hyggelig! Tryk på bolden for at blive linket videre til deres hjemmeside.

GOLF CAMPANO

18 hullers bane – beliggende i gammel olivenlund som kan udfordre alle. Tryk på bolden for at blive linket videre til hjemmesiden.

Golfbanen Los Moriscos Motril

Dejlig udfordrende 18 huls golfbane, smukt beliggende lige ud til middelhavet og med bjerge i baggrunden. Super skønt klubhus, beliggende på stranden. Her er alt hvad du behøver når du skal slappe af efter din runde Banen er meget gå venlig og der følger altid en flaske vand med.

Marina Village Marina del este

Dejlig lejlighed i god kvalitet, med smuk udsigt over havet/bjerge. Vælg mellem 2-3 værelser samt 1-2 badeværelser og balkon. Frit spil på18 huls bane, meget gå venlig. Ugentlige turnering. . Danske værter på stedet, der altid hjælper med stort og småt. Kun 70 km. Fra Malaga.

Private lejligheder

Private lejligheder, mange med udsigt over Atlanterhavet og den vidunderlige solnedgang!

Coto

Private lejligheder, alle spansk indrettet med alle nødvendige faciliteter, beliggende ca. 300m fra stranden.

Leja Bermeja

Privat lejlighed med bedste beliggenhed lige ved strand, cafeer og restauranter.

Al Sur

Lækkert Lejlighedshotel med alle faciliteter såsom wi-fi eget køkken og 2 eller 3 værelser tæt på strand og restauranter

Vores gæster siger...

Vi har haft stor glæde af besøg fra hele landet. Vi er stolte af deres udsagn.

Vi havde en fantastisk tur til La Barossa nær Cadiz.. Det der gjorde turen til noget ganske særligt var både oplevelsen omkring golfspillet, men også hverdagen i og omkring dagliglivet i La Barossa. Golfbanerne vi spillede på passede meget fint til os og var begge velplejede. Turneringerne som var arrangerede gav en god og hyggelig stemning gæster og værter imellem. Vi satte også stor pris på den lokale professionelle træner, som forstod at tilpasse træningen til netop vores niveau. Dagliglivet i og omkring vores glimrende lejlighed var noget vi satte meget pris på, dels var der mange gode og små tapas barer/restauranter med hovedsaligt lokale gæster og stedet oplevedes ikke som et stort turiststed, men et sted hvor spanioler fra storbyerne nordpå valfartede til for at holde ferie. Vi kan anbefale stedet til alle andre, som vil sætte pris på nærhed i forhold til spansk livsstil og gode store golfoplevelser i et behageligt klima!

Annemarie & Hans-Jørgen Hørning

Gæste udtalelse Min mand og jeg har været i Spanien på golfferie, hvor vi benyttede os af Golf4life`s gode anbefalinger med hensyn til golfbaner og hotel, begge dele helt i top. Tidspunktet var November og vejret var fantastisk 22-25 grader og sol, perfekt til at spille i. Vi spillede alle 3 baner som alle var meget flotte og velholdte og ikke lige nemme at score gode point op. Montenmedio har vidde å fairways og er generelt god til lange slag, ikke noget vand men en del sand. Hills er mere teknisk, meget skift med hensyn til langt/kort spil og rigtig meget vand. Meget flot bane men alle 3 baner kan varmt anbefales. Claus og Hanne Bedemann

Hanne Bedemand

Fantastisk autentisk område med alt man forbinder med Spanien. Jeg havde stor glæde af at besøge Jerez og Tio Pepe – Jeg har stor interesse i vin/sherry og blev mødt af en stor smagsoplevelse. At opleve det lokale liv helt tæt på, giver en følelse af at være rigtig på ferie.

Morten Buntzen

Herfra skal lyde en stor tak for et dejligt golfophold i La Barossa. Sancti Petri Hills er en dejlig golfbane, udfordrende med MEGET VAND OG MANGE BUNKERE – ikke så lang, men spændende og så er det en “gå bane”. Vores golftræning med Carlos Roca, var god. Han forstår at tilpasse træningen til hver enkelt. Vi var lidt spændte på området, hvordan det er i forhold til Solkysten, men der blev vi positivt overraskede, ikke de store bjerge, men derimod sandstrande så langt øjet rækker. Nå ja, så er der jo Atlanterhavet, som bare er så flot – der er de flotteste solnedgange. Der er masser at se og opleve på de dage, hvor man ikke spiller golf. Cadiz og Sevilla er et par spændende byer, som må opleves – særlig Sevilla. Så I kan godt være sikre på, at vi kommer igen

Kirsten & Steen Bøgh Andersen

Vi følte os velkomne fra det øjeblik vi ankom og blev hurtigt en del af den lille skare af danskere der opholdte sig i området. Der var arrangementer, træning og alligevel frihed til at spille når man havde lyst, og det er det vi vil satse vort næste ophold på. Vi ser frem til næste år!

Karin & Egon Hult Therkelsen

Use these ribbons to display calls to action mid-page.

Kontakt / Book dit ophold

Vi ønsker at skabe det perfekte ophold. Tøv ikke med at sende en forespørgsel! Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dit ønske. Du booker også dit ophold ved at udfylde nedenstående formular! GOLF4LIFE beskytter de oplysninger, du deler med os og har afgivet om dig selv - f.eks. dit navn eller dit mobilnummer - i overensstemmelse med persondataloven. Vi overdrager ikke dine personlige oplysninger til andre, og du vil ikke modtage e-mails eller anden kontakt fra tredjepart, med mindre du aktivt har givet tilladelse til dette. Vi deler kun oplysninger med samarbejdspartnere, når det er nødvendigt for at kunne levere de produkter eller oplysninger, du har bedt om.